zoom_in

MINALOX LED DOWNLIGHT RGBW 8W 24V 38°

35,88 €
S DPH

Toto bodové svietidlo sa vyznačuje tým, že používa 24VDC a ponúka možnosť nastavovania RGB svetla plus obsahuje 2700K bielu diódu pre príjemné teplé svetlo. Prepojením na 24VDC stmievač získate dokonalé možnosti ovládania osvetlenia spolu s riadením farby svetla.

Množstvo

Viete o tom, že pri prebúdzaní by ste mali svietiť teplým svetlom, počas dňa Vás studené svetlo udržuje sviežich a večer by opäť malo svietenie byť príjemné, teplé? A počas filmového večera napríklad farebnou. Vďaka týmto bodovým svetlám to docielite naozaj ukážkovo.

Výhoda týchto bodových svetiel spočíva v tom, že fungujú na 24V jednosmerného prúdu. Na rozdiel od 230V striedavého prúdu tak pri ich svietení a hlavne stmievaní nevzniká blikanie. Zároveň, tieto svietidla umožňujú nastavenie farby svetla v rozmedzí RGB plus obsahujú teplú bielu diódu. Vy tak môžete svietiť takou teplotou svetla, akú práve chcete a zároveň máte možnosť každú miestnosť zaliať farbou.

Bodové svietidlo MINALOX LED DOWNLIGHT RGBW 8W 24V 38° sa vyznačuje nízkou spotrebou energie a svietivým uhlom 38 stupňov.

Ich ovládanie je možné pomocou akéhokoľvek 24VDC stmievača. Keďže tieto bodové svietidla pracujú na jednosmernom prúde, na ich výstupe máte k dispozícií 5 vodičov:

  • + (24VDC)
  • R - pripojenie červenej
  • G - pripojenie zelenej
  • B - pripojenie modrej
  • W - pripojenie bielej

Podľa tohto zapojenia je teda jasné, že svetlo sa reguluje na negatívnej strane. Samozrejme, keďže sa jedná o 24VDC svietidlo, je stmievateľné na celej úrovni.

Upozornenie: Tieto žiarovky nemajú v sebe zabudovaný komunikačný modul. Ide o samostatnú žiarovku, pre ovládanie ktorej je potrebné použiť 24VDC stmievač, napríklad FIBARO RGBW modul prípadne Shelly RGBW modulu. Dôležité je tiež pamätať, že keďže ide o 24VDC svietidlo, je potrebné priviezť do neho to správne napájanie a nezapájať ho priamo na 230VAC!

Model: LDL/8/24/38/RGB2700
Výkon: >400 lm
Príkon: 8W
Napájacie napätie: 24V DC
Chromatickosť: RGB, 2700K
Stmievateľnosť: Áno 
Index podania farieb: CRI >90
Telo: Hliník
Rozmer: Ø85*63mm
Inštalačný otvor Ø68
Prevedenie: Šošovka
Uhol svietenia: 38º
17019

Špecifické referencie

5 other products in the category

MINALOX LED DOWNLIGHT...

Toto bodové svietidlo sa vyznačuje tým, že používa 24VDC a ponúka možnosť nastavovania dvoch...

26,28 €
search