zoom_in

Amazon Echo DOT 3 generácie

0,00 €
S DPH

Amazon Echo je hands-free hlasové ovládanie, ktoré používa Alexu na prehrávanie hudby, ovládanie inteligentnej domácnosti, získavanie informácií, noviniek, nastavovanie alarmu a omnoho viac. Verzia Echo DOT v tretej generácií ponúka všetky funkcie väčšieho brata za zlomok ceny.

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

Amazon Echo DOT -Tretia Generácia 

Amazon Echo DOT 3gen

Amazon Echo Dot 3.gen je hlasovo ovládané zariadenia s malým, zabudovaným reproduktorom. Môžete do neho taktiež pripojiť slúchatka alebo Bluetooth reproduktor ako aj akékoľvek reproduktory vĎaka 3.5mm stereo káblu. Echo Dot v kombinácií s funkciami Alexa hasového ovládania dokaže na požiadanie zahrať akúkoľvek hudbu (cez Spotify, Tizer,...) poskytnúť informácie, správy, výsledky zápasov, predpoveď počasia a omnoho viac. 

Echo Dot 3.gen vás počúva z každej strany miestnosti, aj keď hrá hudbu alebo je tam hluk. Keď chcete použiť Echo, stačí povedať slovo "Alexa" a Echo odpovie. Pokiaľ máte v domácnosti viac Echo zariadení, odpovie Vám vždy to najbližšie.


miestnostMalý a kompaktný dizajn  robí z Echo Dot 3.gen praktický doplnok každej miestnosti. So zabudovaným reproduktorom môžete používať ECHO Dot v spálni ako budík ktorý dokáže taktiež zapnúť svetlo. Alebo použite Echo Dot v kuchyni aby ste si nastavili časovač na varenie a oveľa viac - len s použitím vášho hlasu.

Echo Dot môže byť taktiež pripojený priamo k reproduktoru cez 3.5 mm stereo kábel alebo Bluetooth, takže môžete svojím hlasom ovládať to, čo je prehrávané vo vašej obývačke.

  • Alexa, pridaj mlieko na môj nákupný zoznam.
  • Alexa, pripoj sa k Bluetooth reproduktoru.
  • Alexa, stopni mi 20 minút.

Screenshot 2018-11-29 at 09.18.56

Vďaka Amazon Echo si môžete užívať akúkoľvek hudbu, či už ste fanúšikom Spotify prémium, Amazon Music Unlimited alebo TuneIn. Jednoducho povedzte Echu čo chcete počúvať a pohodlne relaxujte. 

  • Alexa, zahraj Madonu.
  • Alexa, zahraj relaxačnú hudbu.
  • Alexa, zahraj ranný playlist.
  • Alexa, pusti rádio Expres na TuneIn.
  • Alexa, hlasnejšie.

Screen Shot 2017-02-22 at 18.13.24feature-smart-home copyPoužite Amazon Echo na ovládanie osvetlenia z pohodlia postele, nastavte si príjemnú teplotu z kresla alebo zapnite TV - všetko bez pohnutia prstom.

Echo funguje so smart home zariadeniami ako sú lampy, vypínače, zásuvky, termostaty a inými od značiek ako WeMo, Philips Hue, Netatmo... Čoskoro sa očakáva taktiež podpora pre Fibaro.

Echo Dot taktiež podporuje IFTTT. S touto aplikáciou môžete vytvoriť akékoľvek príkazy, ktoré dokážu spojiť praktický každé smart zariadenie vo vašom dome.

  • Alexa, zasvieť v obývačke.
  • Alexa, zapni ventilátor.
  • Alexa, stíš hlavné svetlo.
  • Alexa, nastav kúrenie na 18 stupňov.

micPod svetelným kruhom sa ukrýva až 7 mikrofónov, ktoré majú technológiu priameho smerovania a kompresie hluku. Vďaka tomu Amazon Echo počúva vaše príkazy z akéhokoľvek smeru - aj v hlučnom prostredí.

Pokiaľ chcete Echo aktivovať, stačí povedať "Alexa". Hneď na to sa rozsvieti LED kruh a Amazon pošle audio na cloud, kde Alexa hlasový servis okamžite spracuje príkaz a pošle odpoveď. 


feature-skills-3._V277472872_

Screenshot 2018-11-29 at 09.18.28

So skills (zručnosťami) môžete pridať ešte viac funkcií ak napríklad funkciu Uber, funkciu kuchárskej knihy, funkciu motivačných príbehov, funkciu čitania kníh... Pridávaním skills sa Vaše echo ešte zlepšuje.

Nové skills sú pridávané neustále. Stále nový výrobcovia sa pridávajú do portfólia Alexy a vy tak môžete ovládať stále viac a viac zariadení.

AMAZON ECHO FUNGUJE LEN V ANGLICKOM A NEMECKOM JAZYKU. OFICIÁLNA PODPORA PRE SLOVENSKO ZATIAĽ NIE JE.

Ako na aktualizáciu (2)

Viac informácií o inteligentných domoch s protokolom Z-Wave nájdete na www.HomeSystem.sk

1003

Špecifické referencie