zoom_in

FIBARO Wall Plug pre Apple HomeKit

80,80 €
S DPH

FIBARO zásuvka pre použitie s Apple HomeKit, ktorá Vám vďaka vášmu Apple TV umožní ovládanie ktoréhokoľvek zariadenia vo Vašom dome.

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

Screen Shot 2017-11-29 at 14.56.01

 

Naj-sofistikovanejšie zariadenie

FIBARO zásuvka s funkciou merania energie je inteligentný, najjednoduchší na obsluhu, extrémne kompaktný a sofistikovaný adaptér, ktorý navyše môžete ovládať bezdrôtovo.
Tento vysoko funkčný zásuvkový adaptér môžete používať v ktorejkoľvek zásuvke, v ktorej chcete ovládať zariadenia a kontrolovať ich spotrebu.


Picture
Picture
Extrémne kompaktné a nádherné
FIBARO zásuvka je najmenším a najkrajším zariadením svojho druhu dostupným na svete. Jej moderný dizajn sedí perfektne do interiérového dizajnu. Pozrite sa na dokonalosť jej vypracovania a nádherný krištáľový power kruh.
Picture
Konkurenčné riešenia
 
 

Excelentný dizajn
Každý komponent bol vyrobený s majstrovskou precíznosťou a testovaný v extrémnych podmienkach. FIBARO zásuvka je produkt navrhnutý pre Vás. Aj napriek stovkám technických podmienok bola navrhnutá a vyrobená bez kompromisov. Nie je to len jednoduchá súčasť ovládania domácnosti, je to naozajstné umelecké dielo. Vezmite ju do ruky a uvidíte tú lásku, ktorú vložili inžinieri do tohto zariadenia.
Picture
Vedeli ste, že:
  • Krištáľový RGB LED prsteň Vás informuje o aktuálnej spotrebe zariadenia, ktoré je doň zasunuté, a to vďaka zmene svojej farby
  • Konštrukcia je vytvorená s vysoko kvalitných materiálov a leštená s presnosťou na 3 nanometre
 
 
 
Picture
Bezpečnosť Vašich detí

Zariadenie obsahuje špeciálnu vstavanú krytku, ktorá zabezpečuje ochranu zásuvky a najmä bezpečnosť Vašich detí, ktorých zvedavosť a kreativita v prvých rokoch je nekonečná.

Picture

Hlásenie poškodeného zariadenia
Toto zariadenie je najbezpečnejšou zásuvkou na svete, pretože nedovolí prístup energie ku skratovanému zariadeniu, ktoré je do neho zapojené. Vďaka tomu chráni celý elektrický systém proti poškodeniu. Taktiež môže reportovať, ak zariadenie nepracuje správne.

Picture
Oznámenie o vypnutí zariadenia
Okamžite, ako zásuvka vypne pokazené zariadenie, dostanete oznam SMS-kou alebo emailom. Hlásenie sa taktiež ukáže vo vašom užívateľskom rozhraní.
Picture
Pokazená chladnička?
Žiaden problém. Zásuvka, ktorá spolupracuje s Home center 2 ju automaticky odpojí a bude Vás o tom informovať. Už nebudete prekvapený, keď sa vrátite domov.
 
Screen Shot 2017-11-29 at 14.56.20
 
Náklad pod kontrolou
FIBARO Zásuvka je jediná svojho druhu, ktorá Vám umožní kontrolovať spotrebu energie. Zmena farby jemného kryštáľového LED kruhu Vás informuje o aktuálnej spotrebe zásuvky. Okrem toho, vstavaný teplotný senzor Vás bude informovať s blikajúcim fialovým svetlom ak teplota prekročí 55 stupňov. Hlásenie sa taktiež ukáže, ak sa prekročí aktuálna spotreba nad 2.5 kW.
Picture
 
 
Detská pestúnka
Jasné pravidlá sú extrémne dôležité pri výchove detí. Home System môže pomôcť aj v tejto oblasti. Pripojte zásuvku do hracej konzoly alebo TV v detskej izbe a na diaľku môžete rozhodnúť, kedy tieto zariadenia deti môžu používať. Môžete nastaviť aj neustály prístup na tieto zariadenia a na diaľku len kontrolovať, kedy sú používané.
Picture
 
 

Funkcia nočnej lampy
Perfektný LED krúžok zásuvky vyžaruje jemne modré alebo biele svetlo keď je zapojené, čo hrá ideálnu úlohu ako nočná lampa. Ultra jemné svetlo môže byť vypnuté alebo zapnuté stlačením tlačítka.
Picture
 
Screen Shot 2017-11-29 at 14.57.18

Technické údaje:

Napájanie: 230V AC, 50 Hz
Max. záťaž: 10A
Vlastná spotreba: do 2W
Max. výkon zariadenia: 2300W
Typ: E
Protokol: IEEE 802.11n Bluetooth® low energy
Funguje v systéme: HomeKit

 

Viac informácií o inteligentných domoch s protokolom Z-Wave nájdete na www.HomeSystem.sk

13908

Špecifické referencie