zoom_in

Aqara bezdrôtový vypínač

15,50 €
S DPH

Bezdrôtový ovládač značky Xiaomi Aqara dokáže ovládať funkcie Vášho smart domu jediným stlačením. Napríklad uspanie alebo prebudenie celého Smart domu nikdy nebolo také jednoduché. 

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

Aqara mini bezdrôtové tlačíko

Toto malé tlačitko od spoločnosti Xiaomi Vám umožní ovládanie Smart zaraidení v systéme Xiaomi Aqara, avšak vďaka svojej integrácií do systému Homey ho dokážete prepojiť na akékoľvek iné zariadenie, ktoré je touto riadiacou jednotkou podporované. A nie je ich naozaj málo. Tlačítko má jednoduchý dizajn, ktorý vás určite neodradí. Vďaka rozmerom len 45 × 45 × 12 mm Vám nenaruší ani interiér a budete ho môcť pohodlne nosiť vo vrecku. 

Ako na aktualizáciu (4)


Malé a multifunkčné

Spustenie rôznych ovládacích prvkov jedným kliknutím, dvojitým kliknutím, trojitým a štvoritým. Môžete ovládať štyri alebo viac zariadení súčasne, napríklad jedným kliknutím zapnúť svetlá v obývacej izbe, dvojitým kliknutím vypnúť svetlá v spálni, trojkliknuitím vypnete všetky domáce spotrebiče a štvorkliknutím zapnete klimatizáciu a podobne.

wireless_mini_switch_en-pc-product6


        Technické údaje:

  • Model: WXKG11LM
  • Batérie: CR2032
  • Bezdrôtový protokol: Zigbee
  • Rozmery: 45 × 45 × 12 mm 
  • Prevádzková teplota: -10 ℃ ~ + 55 ℃ 
  • Prevádzková vlhkosť: 0 - 95% relatívnej vlhkosti, bez 
  • App: Aplikácia Apple Home (iOS 10.3 alebo novšia), aplikácia Aqara Home (Android 5.0 alebo novší, iOS 10.3 alebo novšia)
  aquara mini ovladaca

 


Vysoko kvalitná rafinovaná technika

Bezdrôtový prepínač Aqara je inovatívny spínač diaľkového ovládania s bezdrôtovou komunikačnou technológiou Zigbee, ktorý je možné stlačiť viac ako 50 000 krát (pri normálnom používaní 2 roky). Panel je vyrobený z materiálov odolných voči UV žiareniu a je bezfarebný. S časom odozvy 15 milisekúnd vám prepínač poskytuje rýchly a pohodlný dojem používateľa.

Výhody


 

15029

Špecifické referencie

7 other products in the category

Aqara pohybový senzor

Pohybový senzor Aqara od Xiaomi Vás zaujme na prvý pohľad vďaka svojím minimálnym rozmerom....

19,50 €
search