zoom_in

Multiroom stereo zosilňovač - iEAST StreamAmp AM160

289,99 €
S DPH

iiEAST StreamAmp AM160 - je WiFi bezdrôtový multiroom stereo zosilňovač a streamer v jednom s možnosťou montáže na stenu.

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

Multiroom stereo zosilňovač - iEAST StreamAmp AM160

 

Pripojením k pasívnym reproduktorom s riadnym výkonom sa iEAST StreamAmp AM160 zmení z vášho tradičného audio systému na bezdrôtový, čo vám umožní oveľa pohodlnejšie ovládať bezdrôtový audio systém.

Screenshot 2020-03-17 at 15.53.24

iEAST StreamAmp AM160 nevyžaduje technické ani bezdrôtové znalosti. KaždiEAST StreamAmp AM160 k pasívnym reproduktorom v miestnosti, kde chcete prehrávať hudbu, pripojte sa k domácej sieti WiFi pomocou aplikácie iEAST Play, ktorá poskytuje jednoduché výzvy na obrazovke a hlasové výzvy. S niekoľkými krokmi budete hrať hudbu za pár minút.


Zdroje hudby

Pomocou aplikácie iEAST Play môžete streamovať hudbu z 1) pamäť mobilného telefónu; 2) domáca sieť NAS; 3) Populárne online hudobné služby s miliónmi skladieb a tisíckami rozhlasových staníc, ako sú Spotify, Qobuz, Tidal, Pandora, vTuner, Napster, TuneIn, iHeartRadio atď. (Poznámka: dostupnosť online služieb sa líši v závislosti od regiónov) Takto získate úplne iný zážitok bez toho, aby ste zapínali počítače tradičným spôsobom.

á


Ďalšie funkcie

Môžete zoskupiť rôzne zariadenia do rôznych zón, každá zóna môže prehrávať rôzne piesne. V aplikácii si môžete zvoliť ľavý kanál, pravý kanál a stereofónny režim. Môžete nastaviť čas v aplikácii na automatické vypnutie streamovania v prípade, že zaspíte alebo ak chcete hudbu počúvať iba na určitý čas. Vďaka tomu je váš život energeticky úspornejší. Nastavte budík, aby automaticky prebudil vašu obľúbenú hudbu alebo rozhlasovú stanicu v jednej miestnosti alebo vo všetkých izbách.

ieast-stream-amp-am160  

        Vlastnosti a technické parametre :

  • Zosilňovač 2x80W triedy D
  • audio linkový vstup RCA
  • USB vstup pre prehrávanie z USB alebo HDD
  • WPA/ WPA2 enkryptovanie WiFi signálu
  • Ethernet port
  • Audio formáty: FLAC, WAV, AAC-LC, HE-AAC, MP3, WMA,
  • Dekódovanie: do 24bit, 192kHZ

Obsah balenia :iEAST StreamAmp AM160, napájač, RCA kábel, návod na obsluhu, 2x 3dB anténa, banánové svorky

15479

Špecifické referencie

8 other products in the category