zoom_in

RaZberry 2 - nový typ

65,00 €
S DPH

Používate Raspberry Pi a chceli by ste ho rozšíriť o možnosť ovládania Z-Wave komponentov? Tak potom práve pre Vás je vhodný tento produkt. Navyše teraz za rovnakú cenu získate aktualizovanú verziu Razberry 2.

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

uzke doprava2

Razberry 2 premení Vaše Raspberry Pi na Z-Wave riadiacu jednotku a vy si tak môžete začať budovať svoj vlastný Smart Home. Hardvér, ako aj preddefinovaný softvér pre Z-Wave manažment čaká už len na to, aby ste si na vrch vytvorili svoje vlastné rozhranie. Vďaka tomu máte nekonečnú slobodu v tom, čo Váš Smart Home dokáže a ako bude rozhranie vypadať. 

Z-Wave softvér ponúka jednoduché rozhranie na pochopenie a používanie s použitím dobre známeho JavaScript rozhrania a JSON na vstavanom webovom serveri. Vďaka tomu nebolo písanie Vašej vlastne aplikácie pre domácu automatizáciu nikdy tak jednoduché.

Tento modul má oproti svojmu predchodcovi aktualizovaný dizajn a anténu, vďaka čomu je možné disiahnúť dosah až 200m.

RAzberry 2 obsahuje::

  • Z-Wave transceiver pripojiteľný doGPIO rozhrania na Raspberry Pi
  • Optimalizovaný transceiver firmware bežiací na Z-Wave transceiver čipe
  • Certifikované Z-Wave komunikáčné rozhranie ‘Z-Way’, bežiace na Raspberry Pi, ktoré poskytuje web rozhranie (softvér používany v Popp Hub)

Poznámka: Balenie obsahuje len Z-Wave plugin modul a daný softvér. Raspberry Pi nie je obsahom balenia. Viac informácií nájdete na stránke  razberry.z-wave.me.

Viac informácií o inteligentných domoch s protokolom Z-Wave nájdete na www.HomeSystem.sk

 

vyber riadiacej jednotky

1284

Špecifické referencie

8 other products in the category

Z-Wave USB Stick

Pomocou tohto USB kľúča rozšírite funkčnosť svojho PC/Raspberry... o protokol Z-Wave a vďaka...

39,99 €
search