zoom_in

ConBee II

39,50 €
S DPH

ConBee II je USB kľúč, ktorý rozšíri funkčnosť PC/Raspberry... o možnosť komunikovať v sieti Zigbee. Vďaka tomu môžete ovládať rôzne Zigbee zariadenia a pridávať ich do Vášho Smart Home systému.

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

ConBee II - univerzálna Zigbee brána

  • Spája výrobcov Zigbee pod jeden systém
  • Nevyžaduje si Cloud
  • Silný dosah vďaka zosilňovaču
  • funguje s obľúbenými Open source systémami

Bez Cloud

ConBee II je postavený na lokálnej komunikácií. To znamená, že keď ho zapojíte do Vášho PC alebo Raspberry, môžete okamžite pridávať Zigbee zariadenia, bez nutnosti pripájania sa na internet. Taktiež všetky nastavenia ostávajú u Vás a fungujú nezávisle na Cloude.

Podpora zariadení

Riešenie ConBee II je kompatibilné s mnohými značkami vypínačov, žiaroviek, senzorov... Môžete tak používať v jednom systéme napríklad Philips Hue, IKEA TRÅDFRI, Xiaomi Aqara, OSRAM SMART+, Busch-Jaeger, GIRA, JUNG, Paulmann a Paul Neuhaus. Všetky podporované zariadenia nájdete TU.

Conbee II podpora

Nezáleží, kde to beží

The ConBee II premení akýkoľvek PC, Raspberry Pi a Intel NUC na univerzálnu Zigbee gateway.

ConBee platformy

Jednoduchá migrácia systému

Vďaka ConBee II môžete jednoducho preniesť systém, keď už nebude Váš HW postačovať. Napríklad prenost zo staršieho typu Raspberry na novší nie je problémom.

Podporované systémy:

ConBee II je možné používať s mnohými najznámejšími Smart Home Open source systémami. Navyše, vďaka podpore HomeBridge-hue môžete zariadenia v tomto systéme prepojiť aj na HomeKit...

Conbee II support

Dosah výborný aj vďaka MESH

Dosah signálu tohto malého zariadenia je až 30 metrov v rámci budovy. Výhodou je však to, že ZigBee podporuje MESH a vďaka tomu sa signál rozšíruje aj pomocou ďalších aktívnych prvkov ako sú žiarovky, zásuvky...

Conbee mesh

 

15074

Špecifické referencie

2 other products in the category

RaspBee II

RaspBee II je modul, ktorý rozšíri funkčnosť PC/Raspberry... o možnosť komunikovať v sieti...

48,00 €
search