zoom_in

Shelly i3 WiFi modul

12,80 €
S DPH

Ovládajte ďalšie pripojené relé Shelly, senzory alebo zariadenia ovládané HTTP, MQTT alebo CoAP pomocou diskrétnych príkazov v domácej sieti alebo scén v cloude.

Tento produkt bol nahradený produktom Shelly Plus i4.

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

Tento produkt bol nahradený produktom Shelly Plus i4.

Shelly i3 prináša niečo, čo tu ešte nebolo. Je to malé WiFi zariadenie, ktoré Vám umožňuje pripojiť až 3 rôzne zariadenia alebo vypínače a používať ich ako Smart v systéme Shelly. Funguje to veľmi jednoducho. Shelly i3 má 3 vstupy kde môžete napojiť 3 vypínače, na ktorých následne získate až 24 príkazov (napríklad dlhé a krátke stlačenie...)

hlavic-ka-blogu-13_orig (1)

Shelly i3 Vám tieto stlačenia prenesie do systému Shelly, kde s nimi môžete ľubovoľne pracovať. Napríklad pomocou kombinácie stlačení na pripojenom vypínači môžete ovládať Shelly žiarovku, alebo spúšťať scény. Samozrejme tieto príkazy je možné používať aj na spúšťanie HTTP, MQTT alebo CoAP. Príležitosti sú nekonečné prostredníctvom diskrétnych príkazov v domácej sieti alebo scén v cloude.

  • Wireless - Nepotrebujeťe žiadnu riadiacu jednotku, pripojíte Shelly i3 priamo na Vašu domácu WiFi sieť.
  • Napájanie - 110-240 AC a 24-60V DC. Shelly i3 je kompatibilné so všetkými medzinárodnými normami napätia.
  • 3 AC Vstupy - Shelly i3 má 3 rôzne vstupy pre každú situáciu. Môžete vytvárať scény v Shelly Cloud aplikácií a ovládať ich.
  • Multi-click podpora - Až 24 rôznych príkazov. Ovládajte svetlá, spustite rolety, alebo otvorte dvere.
  • Ovládajte diaľkovo - Ovládajte svetlá vo Vašom dome, kdekoľvek sa nachádzate. Už nikdy nezabudnete na svetlá.
  • Kompatibilné - Kompatibilné s Android, iOS, Amazon Alexa, Google Assistant, domáce automatizačné servery ktoré využívajú MQTT, CoAP a REST API.

shelly_i3_x1-1000x1000

Shelly i3 podporuje až do 8 rôznych akcií na každé tlačítko. Môžete pomocou nich ovládať rôzne produkty napriamo, alebo cez cloudové scény. Jedno stlačenia môže vypnúť, alebo zapnúť svetlo. Dve stlačenia môžu vypnúť, alebo zapnúť ventilátor. Dlhé podržanie môže spustiť celú scénu. Možností sú nekonečné. Shelly i3 je menšie a tenšie zariadenie ako Shelly 1 relé. Ďakujúc malým rozmerom sa zmestí pod každý vypínač, alebo tesné miesto. Manuálne aktivujte, alebo deaktivujte vytvorené scény. 

phones

Ovládanie iných Shelly zariadení nikdy nebolo jednoduchšie. Shelly i3 Vám pomôže diaľkovo ovládat iné Shelly zariadenia bez Vášho mobilu. Stáčí pár stlačení a pred spaním si v dome vypnete všetky svetlá. Rolety, elektrické spotrebiče, svetlá.. Viete ich všetky ovládať vytvorením komplexných scén v Shelly Cloud aplikáci. Shelly Cloud aplikácia Vám postačí na monitorovanie Vášho domu, nezáleží kde sa nachádzate. Ak si nainštalujete i3 Shelly, môžete si overiť, alebo dostať notifikáciu ak ste zabudli vypnúť svetlo. To znamená že často aj ušetríte na elektrickej energii.

15890

Špecifické referencie

5 other products in the category

Shelly 1PM -4+1 ZADARMO

Ovládajte širokú škálu domácich spotrebičov a kancelárskeho vybavenia (svetlá, elektrické...

99,95 €
search