zoom_in

HDMI sync box 2. generácie Gledopto pre podsvietenie TV

149,99 €
S DPH
Štýlový HDMI box 2. generácie od kvalitného výrobcu Gledopto synchronizuje podsvietenie TV (digitálnych LED pásikov) podľa aktuálne zodpovedajúcich 
farieb obrazu televízora, či monitora
. Tento nenápadný box s moderným dizajnom sa hodí do každej obývačky, či spálne!

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

Synchronizačný HDMI box GL-SN-002K od GLEDOPTO ovláda digitálne RGB svetelné pásiky, ktoré vytvárajú podsvietenie Vášho TV alebo monitora. Inštalácia a príprava je hotová len v niekoľkých krokoch za pár minút. V aplikácii Tuya je následne možné nastaviť rôzne režimy prednastavených módov osvetlenia, či už ovládané obrazom , hudbou alebo napríklad podľa Vašej nálady.

Sync-Box funguje tak, že Váš zdroj videa, ako je napríklad Set Top box, BlueRay player alebo Android box zapojíte priamo do Sync-Boxu a následne TV zapojíte za toto zariadenie. SyncBox takto môže vyhodnocovať obraz, ktorý je posielaný do TV a na základe toho pripravovať tie správne nasvietenia.

                                HDMI synchronizačný box 2. generácie Gledopto pre podsvietenie TV

Obsah balenia: HDMI synchronizačný box 2. generácie Gledopto, 2x 2m digitálny LED pásik, zodpovedajúce 12V DC napájanie, HDMI kábel.

 Upozornenie: niektoré streamovacie služby môžu blokovať spracovanie obrazu  a tým znemožňovať analýzu, ktorá je potrebná pre riadenie podsvietenia.

17671

Špecifické referencie

3 other products in the category