zoom_in

Video kurz 8 - Zavlažovanie

10,00 €
S DPH

Ak chcete ovládať zavlažovanie v systéme Fibaro, tento kurz je určený práve pre vás.

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

Práve v letných mesiacoch je zavlažovanie oblasťou, ktorú často riešime. Pritom pokiaľ už máte inteligentný dom je otázka spustenia Smart Zavlažovania naozaj len otázkou pár minút nastavovania. Dôležité pritom je to, že vaša riadiaca jednotka dokáže jednoducho vyriešiť to, na čo štandardne kupujete osobitnú riadiacu jednotku na zavlažovanie. 

Znamená to, že pokiaľ už Smart Home systém máte, pre pridanie zavlažovania potrebujete pridať elektro - ventily, ktoré Vám budú riadiť prietok vody do jednotlivých časti záhrady. Ďalej potrebujete klasický naťahať potrubie pre prietok vody a umiestniť vývody spolu s triskami tak, ako by ste to urobili normálne. Na pridanie riadenia nám následne už len stačí použiť relé od Fibara, v tomto prípade bezpotenciálové. Zapojenie ventilov závlahy nie je vôbec zložité, vo video návode nájdete schému, podľa ktorej to určite zvládnete.

Akonáhle sú ventily napojené na relátka a tieto sú pridané do systému Fibaro, tak môžete prejsť na nastavovanie zariadení. V systéme Fibaro je potrebné zmeniť typ zariadenia jeho pridaním do panelu zavlažovania. Tento proces nie je zložitý a trvá len pár minút. Po tom, ako to urobíme, sa relé na ovládanie ventila zmení a bude vypadať následovne:

Vypnuté zavlažovanie v systéme Fibaro       Riadenie zavlažovania 

 

Samozrejme pomocou panelu zavlažovania si budete môcť nastaviť to, ktorá zóna a na ako dlho sa zavlažuje v jednotlivé dni. 

Panel zavlažovania v systéme Fibaro

 

Dôležitým doplnkom pre správne riadenie zavlažovania je pridanie virtuálneho zariadenia do systému a následovné nastavenie scén, ktoré nám budú odkladať zavlažovanie v prípade potreby. Postup, ako na to, spolu s postupom ako zmeniť typ relátka a zriadiť zónu zavlažovania nájdete vo videu, ktoré si môžete zakúpiť zakúpením tohto produktu.

Virtuálne zariadenie pre zavlažovanie Fibaro

 

Čo získate zakúpením tohto videa?

Po prijatí objednávky na toto alebo ktorékoľvek ďalšie video z našej ponuky video kurzov Vám zašleme odkaz na video, ktoré je online a máte k nemu kedykoľvek prístup z Vášho PC.

Pokiaľ budete toto video nasledovať, nastavíte si Vašu riadiacu jednotku Fibaro na takú úroveň, že Vám Fibaro bude vedieť spravovať systém zavlažovania vo Vašej záhrade.

Trvanie videa je 16 minút.

Nechcete za video platiť?

Video návody sú k dispozícií bezplatne naším zákazníkom, ktorí u nás zakúpili Fibaro riadiacu jednotku a ďalšie komponenty v minimálnej hodnote 1500€. V prípade, že ste naším zákazníkom a máte o videa záujem, zašlite nám požiadavku emailom. 

Upozornenie: video je majetkom spoločnosti HomeSystem s.r.o. ktorá má na video autorské práva a nie je určené na ďalšie šírenie. Video návody zároveň nie sú určené na komerčné použitie, pokiaľ na to HomeSystem s.r.o. nedá výslovný súhlas. Akékoľvek šírenie videa je zakázané. 

 

14121

Špecifické referencie

11 other products in the category