zoom_in

Spinanie kotla pre hlavice Moes - Tuya

64,00 €
S DPH

Zigbee relé na spínanie kotla pre použitie ss radiátorovými hlavicami Moes (Designo). Jednoducho pripojíte relé na kotol, hlavice umiestnite na radiátorové ventily a máte zónovú reguláciu kúrenia.

Množstvo

Digitálny termostat pre ovládanie kotla v aplikácií Tuya

Tento digitálny termostat/relé dokáže dať Vášmu kotlu či tepelnému čerpadlu príkaz vtedy, keď je potreba kúrenia. Toto prepojenie funguje veľmi pekne s radiátorovými hlavicami Moes. Každá táto hlavica v miestnosti reguluje teplotu a keď vznikne potreba kúriť, hlavice požiadajú toto relé o to, aby zaplo posun teplej vody z kotla. Vy tak dostávate teplú vodu presne do toho radiátora, ktorý potrebujete.

Nastavenie je veľmi jednoduché a napárovať na toto relé môžete až 8 hlavíc. Nemusíte praktiky žiadne scény, stačí len každú hlavicu pridať s inou IP adresou a v nastaveniach relé vybrať hlavice, ktoré ho môžu ovládať. 

Relé jednoducho reportuje svoj stav (zapnuté/vypnuté) pomocou diódy Load. Takto si viete ľahko odsledovať, či má kotol povel na kúrenie.

Kaď si želáte relé odstaviť, je na ňom k dispozícií posuvník. Prepnutím do pozície OFF sa relé vypne úplne a nie je dostupné ani pre radiátorové hlavice. Tento režim sa používa vtedy, keď sa ukončí vykúrovacia sezóna a vy si už neželáte kúriť. Zabraňuje to zapínaniu kotlu počas leta v klimatizovaných priestoroch.

Toto relé priamo v aplikácií TUYA (SmartLife) avšak nepodporuje používanie v scénach ani priame ovládanie. Relé je špeciálne navrhnuté pre fungovanie s naším hlavicami Moes (Designo) a bez nich nie je použiteľné.

Systémové požiadavky:
- operačný systém: Android 4.3 a iOS 8.0 alebo vyššie
- Vyžaduje sa Zigbee brána napríklad Nous E1
- Vyžaduje sa internet
- Hlavice a spínacie relé nemusia byť napárované ne tú istú zigbee bránu, musia byť ale pridané v tom istom Tuya systéme

Poznámka pre užívateľov:
Montáž a zapojenie smie vykonávať len osoba odborne spôsobilá! (elektrické zariadenie, riziko úrazu elektrickým prúdom).
Relé ponúka NC aj NO kontakt podľa potreby.
Napájanie je 230VAC.


Technické parametre:
- prevádzkové napätie: 230 V / 50 Hz
- max. výkon: 3A

 

Upozornenie: Hlavica nie je v cene. Relé nemá teplotné čidlo a nevie fungovať samostatne - bez hlavíc Moes.

18480

Špecifické referencie