zoom_in

Aeotec (SmartThings) multisenzor

34,90 €
S DPH

Viacúčelový senzor Aeotec (pôvodne SmartThings) sa dá ľahko nainštalovať na mnoho dverí a okien a zaznamenáva ich aktuálny stav pomocou magnetického a akceleračného senzora. S aplikáciou SmartThings môžete byť informovaní o bezpečnosti vášho domova, aj keď ste preč.

Vyžaduje SmartThings Hub.

Množstvo

Získajte upozornenia priamo na svoj telefón, tablet alebo smartwatch o akejkoľvek neobvyklej činnosti doma pomocou inteligentného monitorovania domácnosti. Skombinujte bezpečnosť so senzormi na detekciu vody a dymu, aby bol váš dom v bezpečí. Nechajte svoje inteligentné domáce monitorovanie automaticky zapnuté vždy, keď opustíte dom pomocou funkcie geografického umiestnenia.

uk-feature-sensors-plug-f-mlt-uk-v3-245380831

Vďaka kompaktnému a minimalistickému dizajnu môžete bezdrôtový senzor používať na rôzne účely. Zabezpečte dvere a okná, aby ste chránili svoj domov. Monitorujte skrine s citlivým obsahom. Pripevnite detské schodiskové brány, aby ste si zachovali pokoj. A so snímačom vibrácií budete vedieť, či je so senzorom manipulované.

multisenzorr

        Technické parametre:

  • Farba: Biela
  • Rozhranie: Zigbee 3.0
  • Rozmery: 43.8x13.7x51.9
  • Váha: 39 g

    Balenie obsahuje : Produkt, batéria, Stručná príručka spustenia, Príručka o bezpečnosti a ochrane zdravia, 3M lepiace pásky
Screenshot_6

 

Keď necháte otvorené okná, nevyvarujte sa plytvaním peniazmi a energiou pri zahrievaní. Vďaka vstavanému teplotnému senzoru SmartThings Multi Sensor spolupracuje aj s inteligentným termostatom prostredníctvom aplikácie SmartThings na automatické monitorovanie a úpravu vykurovania vášho domu. Vďaka detekcii vibrácií môžete pomocou senzora SmartThings Multi Sensor dostávať upozornenia na váš telefón, keď dôjde k zaklopaniu na vaše dvere.

uk-feature-sensors-plug-f-mlt-uk-v3-245380921

Ako srdce vášho inteligentného domu, Aeotec Smart Home Hub komunikuje so všetkými vašimi bezdrôtovými senzormi a zástrčkami, predlžuje ich výdrž batérie a zmierňuje namáhanie vášho domáceho Wi-Fi. Umožňuje tiež vašim senzorom spolupracovať a so širokou škálou inteligentných značiek. Vaše zariadenia Aeotec SmartThings a ďalšie značky inteligentných domov môžu teraz bezproblémovo spolupracovať. Nechajte svoje multifunkčné senzory Aeotec SmartThings spustiť, aby sa rozsvietili pri otvorení dverí, alebo aby vaše inteligentné kamery nahrávali pomocou automatizácie v systéme Aeotec SmartThings.

Screenshot_5

SmartThings pracuje s tisíckami ďalších inteligentných produktov, či už sú od spoločnosti Samsung alebo od iných značiek, ako sú Amazon, Google, Philips Hue, Ring alebo Sonos. Môžete pripojiť reproduktory, kamery, termostaty, osvetlenie, práčky a ďalšie; sledujte ich spotrebu energie, naplánujte časy začiatku a zastavenia a ovládajte ich na jednom mieste pomocou aplikácie alebo hlasu pomocou aplikácie Bixby, Alexa alebo Google Assistant.

16088

Špecifické referencie