zoom_in

SET Ajax Rodina white

812,39 €
S DPH
Inteligentne zabezpečte svoj domov pomocou rodinnej súpravy Ajax Rodina v bielej farbe. Domáci alarm, pripojenie cez Ethernet, GSM a Jeweller, detekcia pohybu, hlasitosť alarmu 105 dB(A), napájanie zo siete, aplikácia v češtine a angličtine pre Android a iOS.
Množstvo

Ajax Set Rodina

Domáci alarm, pripojenie cez Ethernet, GSM a Jeweller, detekcia pohybu, hlasitosť alarmu 105 dB(A), napájanie zo siete, aplikácia v češtine a angličtine pre Android a iOS.

Inteligentné zabezpečenie vášho domova pomocou súpravy "Ajax Rodina".

Bezpečnostná súprava Ajax Rodina spoľahlivo ochráni váš domov pred nepozvanými návštevníkmi. Jednotlivé komponenty na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom a prvotriednou používateľskou prívetivosťou vďaka inteligentnej aplikácii Ajax, ktorá umožňuje rýchle a jednoduché nastavenie systému. Súprava obsahuje štartovaciu súpravu Ajax, sirénu Ajax HomeSiren, Ajax MotionProtect, Ajax SpaceControl a klávesnicu Ajax. Samozrejme, máte možnosť zakúpiť si ďalšie komponenty.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej sady Ajax Family:

Moderný bezpečnostný systém pre váš domov
Bezpečnostná súprava obsahuje centrálnu riadiacu jednotku, detektor otvorenia okien alebo dverí, 2× bezdrôtový snímač pohybu, 2× ovládač, bezdrôtovú ovládacie klávesnicu a domácu sirénu.
Rozbočovač Ajax s pripojením GSM alebo Ethernet
Komunikačný protokol Jeweller (prenos signálu do 2000 m)
Inteligentná aplikácia Ajax na jednoduchú konfiguráciu a prehľad systému z pohodlia smartfónu
Vysoká úroveň zabezpečenia podľa normy EN 50131
Všetky zariadenia v súprave sú dodávané s batériami
Podpora platforiem Android a iOS s bezplatnými aktualizáciami softvéru


Základná súprava na zabezpečenie domácnosti:

Súprava Ajax Family obsahuje detektor otvorených dverí a okien, detektor pohybu a kľúčenku s diaľkovým ovládaním Ajax SpaceControl. Systém je možné rozšíriť o ďalšie komponenty, ako sú rôzne alarmy, požiarny hlásič, hlásič úniku vody, klávesnica na zabezpečenie systému atď. Všetky komponenty majú úroveň zabezpečenia 2 podľa normy EN 50131, a preto ponúkajú vyššiu úroveň zabezpečenia.

Hub Ajax

Centrálna jednotka zabezpečovacieho systému Ajax má pripojenie GSM a Ethernet so zdieľaným prístupom až pre 50 používateľov a maximálne 100 pripojených zariadení. Komunikačný protokol Jeweller umožňuje pripojiť komponenty k rozbočovaču Ajax na vzdialenosť až 2 000 m, čím prekonáva štandardné technológie WiFi a ZigBee.

2× Ajax MotionProtect

Inteligentný detektor Ajax MotionProtect PIR spoľahlivo detekuje pohyb v miestnosti až do vzdialenosti 12 metrov. Vďaka pokročilému algoritmu SmartDetect ignoruje pohyb domácich zvierat, prievan a iné príčiny falošných poplachov. Citlivosť detekcie je možné nastaviť v 3 úrovniach. Súčasťou balenia sú dva snímače pohybu.

Ajax DoorProtect

Detektor je vybavený miniatúrnymi špičkovými snímačmi a bezdrôtovou komunikáciou, čo mu umožňuje zabezpečiť okná a dvere na viacerých poschodiach budovy. Puzdro detektora je tiež odolné proti manipulácii a je vybavené spoľahlivým jazýčkovým kontaktom s viac ako 1 000 000 spínacími cyklami bez poruchy.

2× Ajax SpaceControl

Kľúčenka s diaľkovým ovládaním Ajax SpaceControl uľahčuje ovládanie vášho poplašného systému stlačením jediného tlačidla. V krízovej situácii možno diskrétne spustiť tichý alarm pomocou tlačidla paniky. Stav systému je indikovaný aj červenou a zelenou LED diódou.

Ajax HomeSiren

Akonáhle zlodej prekoná prvú úroveň zabezpečenia - napríklad vchodové dvere - vďaka senzoru DoorProtect sa okamžite hlasno rozozvučí alarm bezdrôtovej sirény. Nepozvaný návštevník sa rýchlo stiahne.

Klávesnica Ajax KeyPad

KeyPad je elegantná klávesnica, ktorá zjednodušuje príchod domov každému členovi domácnosti. V aplikácii Ajax môžete nastaviť 4 až 6 znakový kód na jednoduché zapnutie, vypnutie alebo nastavenie nočného režimu.

Vzdialený prístup a konfigurácia prostredníctvom inteligentnej aplikácie Ajax:

Aplikácia Ajax smart bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostného balíka, ale aj na pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností každého zariadenia. Aplikácia je k dispozícii na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyšších) a macOS.


Bezpečný domov na dosah ruky:

Po prepojení zariadenia Ajax s mobilnou aplikáciou môžete dostávať okamžité upozornenia pri zistení nebezpečenstva, aktivovať overovanie videa pomocou IP kamier, zobraziť podrobné informácie o stave systému alebo bezplatne získavať pravidelné aktualizácie. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie mimoriadne pohodlné a intuitívne.


Ajax sa ľahko inštaluje:

Vďaka jedinečnému držiaku SmartBracket, ktorý sa pripevňuje na stenu alebo strop, je inštalácia komponentov Ajax čo najjednoduchšia a najrýchlejšia. Komponenty sa dodávajú s predinštalovanými batériami, čo vám ušetrí veľa času. Šikovná aplikácia vám pomôže vybrať správne umiestnenie zariadenia pomocou interaktívneho manuálu.


Obsah balenia:

1x Ajax Hub - centrálna riadiaca jednotka
1x Ajax DoorProtect - bezdrôtový magnetický senzor
2x Ajax MotionProtect - bezdrôtový snímač pohybu
2x Ajax SpaceControl - elegantný ovládač
1x klávesnica Ajax - bezdrôtová ovládacia klávesnica
1x Ajax HomeSiren - bezdrôtová domáca siréna

AJAXSET2_WH

Špecifické referencie