zoom_in

SET Ajax Moja domácnosť black

645,83 €
S DPH
Inteligentne zabezpečte svoj domov pomocou súpravy Ajax Moja domácnosť v čiernej farbe. Domáci alarm, pripojenie cez Ethernet, GSM a Jeweller, detekcia pohybu, hlasitosť alarmu 105 dB(A), napájanie zo siete, aplikácia v češtine a angličtine pre Android a iOS.
Množstvo

Ajax súprava Moja domácnosť

Domáci alarm, pripojenie cez Ethernet, GSM a Jeweller, detekcia pohybu, hlasitosť alarmu 105 dB(A), napájanie zo siete, aplikácia v češtine a angličtine pre Android a iOS.

Inteligentné zabezpečenie vášho domova pomocou súpravy "Ajax Moja domácnosť ".

Bezpečnostná súprava Ajax StarterKit spoľahlivo ochráni váš domov pred vlámaním, požiarom alebo zaplavením vodou. Jednotlivé komponenty na prvý pohľad zaujmú elegantným dizajnom a prvotriednou používateľskou prívetivosťou vďaka inteligentnej aplikácii Ajax, ktorá umožňuje rýchlu a jednoduchú konfiguráciu systému. Súprava obsahuje štartovaciu súpravu Ajax, sirénu Ajax HomeSiren a systém Ajax MotionProtect. Samozrejme, máte možnosť zakúpiť si ďalšie komponenty.


Kľúčové vlastnosti bezpečnostnej súpravy Ajax Moja domácnosť:

Ajax StarterKit chráni váš majetok pred vlámaním a prírodnými katastrofami
Bezpečnostná súprava obsahuje centrálnu riadiacu jednotku pre detektor otvorenia okien alebo dverí, 2× bezdrôtový snímač pohybu, ovládač a domácu sirénu.
Rozbočovač Ajax s pripojením GSM alebo Ethernet
Komunikačný protokol Jeweller (prenos signálu do 2000 m)
Inteligentná aplikácia Ajax na jednoduchú konfiguráciu a prehľad systému z pohodlia smartfónu
Vysoká úroveň zabezpečenia podľa normy EN 50131
Všetky zariadenia v súprave sú dodávané s batériami
Podpora platforiem Android a iOS s bezplatnými aktualizáciami softvéru


Základná sada na zabezpečenie domácnosti:

Súprava Ajax Moja domácnosť obsahuje detektor otvorených dverí a okien, detektor pohybu a ovládač Ajax SpaceControl s diaľkovým ovládaním. Systém je možné rozšíriť o ďalšie komponenty, ako sú rôzne alarmy, požiarny hlásič, hlásič úniku vody, klávesnica na zabezpečenie systému atď. Všetky komponenty majú úroveň zabezpečenia 2 podľa normy EN 50131, a preto ponúkajú vyššiu úroveň zabezpečenia.

Ajax Hub

Centrálna jednotka zabezpečovacieho systému Ajax má pripojenie GSM a Ethernet so zdieľaným prístupom až pre 50 používateľov a maximálne 100 pripojených zariadení. Komunikačný protokol Jeweller umožňuje pripojiť komponenty k rozbočovaču Ajax na vzdialenosť až 2 000 m, čím prekonáva štandardné technológie WiFi a ZigBee.

2× Ajax MotionProtect

Inteligentný detektor Ajax MotionProtect PIR spoľahlivo detekuje pohyb v miestnosti až do vzdialenosti 12 metrov. Vďaka pokročilému algoritmu SmartDetect ignoruje pohyb domácich zvierat, prievan a iné príčiny falošných poplachov. Citlivosť detekcie je možné nastaviť v 3 úrovniach. Súčasťou balenia sú dva snímače pohybu.

Ajax DoorProtect

Detektor je vybavený miniatúrnymi špičkovými snímačmi a bezdrôtovou komunikáciou, čo mu umožňuje zabezpečiť okná a dvere na viacerých poschodiach budovy. Puzdro detektora je tiež odolné proti manipulácii a je vybavené spoľahlivým jazýčkovým kontaktom s viac ako 1 000 000 spínacími cyklami bez poruchy.

Ajax SpaceControl

Kľúčenka s diaľkovým ovládaním Ajax SpaceControl uľahčuje ovládanie zabezpečovacieho systému stlačením jediného tlačidla. V krízovej situácii možno tichý alarm diskrétne spustiť pomocou tlačidla paniky. Stav systému je indikovaný aj červenou a zelenou LED diódou.

Ajax HomeSiren

Akonáhle zlodej prekoná prvú úroveň zabezpečenia - napríklad vchodové dvere - vďaka senzoru DoorProtect sa okamžite hlasno rozozvučí alarm bezdrôtovej sirény. Nepozvaný návštevník sa rýchlo stiahne.


Vzdialený prístup a konfigurácia prostredníctvom inteligentnej aplikácie Ajax:

Inteligentná aplikácia Ajax bola vyvinutá nielen na jednoduchú konfiguráciu všetkých zariadení bezpečnostnej súpravy, ale aj na pohodlné ovládanie všetkých funkcií a možností jednotlivých zariadení. Aplikácia je k dispozícii na platformách Android, iOS, Windows 7 (a vyšších) a macOS.


Bezpečný domov na dosah ruky:

Po prepojení zariadenia Ajax s mobilnou aplikáciou môžete dostávať okamžité upozornenia pri zistení nebezpečenstva, aktivovať overovanie videa pomocou IP kamier, zobraziť podrobné informácie o stave systému alebo bezplatne dostávať pravidelné aktualizácie. Vďaka prepracovanému používateľskému rozhraniu je ovládanie aplikácie mimoriadne pohodlné a intuitívne.

Ajax sa ľahko inštaluje:

Vďaka jedinečnému držiaku SmartBracket, ktorý sa pripevňuje na stenu alebo strop, je inštalácia komponentov Ajax čo najjednoduchšia a najrýchlejšia. Komponenty sa dodávajú s predinštalovanými batériami, čo vám ušetrí veľa času. Šikovná aplikácia vám pomôže vybrať správne umiestnenie zariadenia pomocou interaktívneho manuálu.


Obsah balenia:

1x Ajax Hub - centrálna riadiaca jednotka
1x Ajax DoorProtect - bezdrôtový magnetický senzor
2x Ajax MotionProtect - bezdrôtový snímač pohybu
1x Ajax SpaceControl - elegantný ovládač
1x Ajax HomeSiren - bezdrôtová domáca siréna

AJAXSET3_BL

Špecifické referencie