zoom_in

FIBARO Inštalatérska zostava LITE

0,00 €
S DPH

Táto zostava je navrhnutá špeciálne pre inštalatérov FIBARO systému. Produkty v tejto sade sú vybrané dôkladne tak, aby ste mali možnosť spoznať čo najviac možnosti systému FIBARO. 

Maximálne jedna sada pre jedného zákazníka!

V%C3%BDhody%20n%C3%A1kupu%20FIBARO

Množstvo

Pokiaľ sa chcete stať špecialistom v systéme FIBARO, je dobré začať s testovaním na systéme, ktorý Vám dá čo najviac možnosti. Práve preto sme pre Vás pripravili túto zostavu, ktorá Vám za špeciálnu cenu ponúkne možnosť testovať FIBARO systém.

Sada ja určená pre začínajúce firmy ale aj pre zákazníkov, ktorí už s FIBARO systémom začali, ale nemajú možnosť sadu testovať u seba. Keďže je cena tejto sady výrazne znížená, je možné zakúpiť len jednu sadu na zákazníka. Táto sada je lacnejšia vďaka tomu, že obsahuje riadiacu jednotku HC3 LITE

Čo v sade nájdete?

Riadiaca jednotka FIBARO Home Center 3 LITENajnovšia riadiaca jednotka od spoločnosti FIBARO prináša úplne nové rozhranie, rýchlosť a podporu protokolu Z-Wave S touto riadiacou jednotkou sa môžete naučiť všetky funkcie FIBARO systémy s obmedzením do 40 zariadení.

FIBARO dvojitý ON/OFF vypínačTento modul budete používať na každom projekte. Umožňuje ovládanie svetiel, kúrenia, zariadení... Zároveň umožňuje meranie spotreby.

FIBARO Double Smart ModuleNajnovší modul od Fibara ponúka podobné funkcie, ako dvojitý ON/OFF vypínač, má však bezpotenciálové výstupy, čo znamená, že dokáže spínať napríklad aj 24VDC či 24VAC. Je vďaka tomu veľmi často používaný na zavlažovanie, spínanie kotla, ventilov či zámkov.

FIBARO Dimmer 2 - Najpoužívanejší modul na ovládanie 230V stmievateľných svietidiel. 

FIBARO RGBW 2Najpoužívanejší modul na ovládanie 12VDC/24VDC LED pásov, či už ide o biele ale aj farebné LED pásy

FIBARO Roller Shutter 3Modul sa používa na ovládanie žalúzií, garniž, markíz...

FIBARO ImplantTento malý modul síce nemá príliš veľa sily, ale dokáže toho veľa. Od možnosti integrácie alarmov, senzorov a zariadení iných výrobcov až po spínanie kontaktov na kotloch, garážových bránach či kávovaroch.

FIBARO Motion SensorNajpredávanejší pohybový senzor, ktorý zároveň meria aj intenzitu svetla a teplotu. Výborný ako jediný senzor v miestnosti na riadenie kompletnej automatizácie.

FIBARO Wall PlugSmart zásuvky sú súčasťou inteligentných domov a pomáhajú ovládať lampy a iné zariadenia bez toho, aby ste museli niečo rozoberať...

HeatIT Z-TRM3Najlepší termostat s protokolom Z-Wave pokiaľ ide o funkčnosť. Popri klasickej funkcionalite totiž meria aj spotrebu. Vďaka termostatu HeatIT Z-TRM3 sa naučíte pracovať so Smart kúrením

Prečo práve tieto produkty?

Produkty tejto sady sú vyberané tak, aby ste sa s nimi mohli naučiť prakticky všetko. Od ovládania kúrenia, svietenia, tienenia až po nastavovanie pridružení či integráciu zariadení iných výrobcov. 

Štandardná cena sady:

Produkty z tejto sady sa štandardne predávajú za 732€ s DPH

Upozornenie:

Táto sada sa predáva ako komplet, nie je možné ju meniť, odoberať produkty ani pridávať produkty s rovnakou úrovňou zľavy. Sada je určená pre veľkoobchodných zákazníkov na prezentáciu a na testovanie, nie je určená nadalší predaj. Dodané produkty môžu byť odbalené, použité z prezentácie... 

prečítajte si najväčšie porovnanie systémov (3)

16872

Špecifické referencie

3 other products in the category